Käyttöehdot

Tallennamme www.capsemachinery.com sivuston kautta tehtäessä käyttäjätunnuksen rekisteröitymisen yhteydessä henkilötiedot sisäänkirjautumista varten. Näitä tietoja ei käytetä muuhun kuin tunnuksen luomiseen ja tarvittaessa yhteydenottoon tunnusten luomisessa ilmenneiden ongelmien ratkaisemiseen. 

Käyttäjän kirjautuessa ensimmäisen kerran järjestelmään hän antaa oikeudet yritykselle tallentaa ja käyttää henkilötietoja ainoastaan meidän omaa myyntikäyttöä varten tehtyjen tarjouspyyntöjen ja tilausten käsittelemiseksi. Henkilötietoja käytetään mukaanlukien mutta ei rajoittuen tarjouksen tekemiseen, ostotapahtuman vahvistamiseen, sopimuksen tekemiseen, tilaushistorian tallentamiseen ja tilauksen toimittamiseen.

Jotkin www.capsemachinery.com sivut saattavat olla salasanasuojattuja. Vain rekisteröityneet käyttäjät pääsevät sellaisille sivuille turvallisuuden ja liiketoimintaan liittyvien transaktioiden salaamisen vuoksi. Pidätämme oikeuden estää kenen tahansa käyttäjän rekisteröitymisen. Voimme milloin tahansa ja ilman mitään velvoitetta ilmoittaa syytä estää käyttäjän pääsemästä salasanasuojatulle sivustolle estämällä käyttäjätiedot.